top of page

Автомагія: секрети ефективної діагностики PLD і ремонту

У роботі дизельного двигуна можуть виникнути несподівані складнощі з такими компонентами, які досі здавалися вічними. Стосується це, зокрема, паливних насосів або PLD секцій. Саме на цій сфері спеціалізуються наші майстри. Вони готові забезпечити ефективну діагностику та ремонт PLD. Секрети автомагії в цьому разі пояснюються їхнім високим професіоналізмом і багатим досвідом роботи в даній сфері.


Особливості діагностики та ремонту PLD секцій дизельного двигуна в майстерні компанії Diesel-Kyiv?

Для початку варто уточнити, що PLD секції являють собою індивідуальний варіант паливного насоса високого тиску. Їх встановлюють виключно в двигуни вантажних авто. У таких моторах для кожного циліндра призначена окрема секція, а також форсунка. PLD доповнені електромагнітом, завдяки якому відбувається управління електронною системою двигуна.


Якщо такі секції виходять з ладу, то краще виконувати діагностику й ремонт PLD в автомайстерні з хорошою репутацією. Адже в домашніх умовах із цим впоратися практично неможливо. А якщо довіритися майстру без належного досвіду, то ви можете угробити не тільки секцію, а й весь двигун. А ось у нашому автосервісі є всі необхідні інструменти для якісної роботи з паливним насосом високого тиску.


Автомагія: секрети ефективної діагностики PLD і ремонту

Наші ресурси для ремонту PLD

Для того, щоб виконати діагностику й регулювання цих секцій, у нас використовуються спеціальні стенди типу Bosch EPS-815 і Dimed Extra. Це дає нам змогу виконати точне тестування й ремонт PLD. У Києві автосервіс нашої компанії відомий як один з кращих для виконання цих та інших видів відновлювальних робіт. У нас забезпечується високий рівень сервісу. Для цього ми задіюємо сучасне високопрофесійне обладнання та оригінальні види необхідних комплектуючих. Наші професійні автомайстри можуть впоратися з ремонтом найвищої складності. На результат виконаних робіт встановлюється гарантія терміном 1 рік. Хоча насправді відновлені деталі та вузли служать набагато довше.


Ознаки поломки секції PLD

Якщо виходить з ладу елемент такого типу або просто він починає працювати неправильно, то власник автомобіля неодмінно помітить складнощі в його роботі. Наші майстри рекомендують звернути увагу на такі нетипові симптоми:

  • складнощі із запуском мотора;

  • збільшення витраченої соляри;

  • зменшення потужності мотора;

  • раптове зниження тяги двигуна;

  • нерівномірне функціонування;

  • ознаки троїння в усіх режимах;

  • виникнення плаваючих обертів.


Діагностика і ремонт PLD

Ремонт PLD в СТО Diesel-Kyiv

Якщо ви помітили одну з перерахованих вище ознак, що вказують на несправність PLD секції, діагностику й ремонт замовити варто якомога швидше. Зробити це можна в нашому автосервісі. Ми виконаємо всі роботи максимально швидко, за помірною вартістю, з гарантією на результат. Алгоритм роботи з ПНВТ вашого двигуна буде приблизно таким:

  • тестування PLD секцій і форсунок за допомогою спеціального стенда;

  • розбирання і визначення стану кожного з окремих елементів;

  • робота із запірними кромками золотників, а також розпилювачів;

  • підбірка нових деталей, наприклад, клапана, для кожної з секцій;

  • доведення золотника на фрезі різцями з алмазним напиленням;

  • реставрація сідла конуса запірного типу, повне його відновлення;

  • налаштування ходу золотника, підготовка нових ремкомплектів;

  • діагностування PLD секцій на спеціальному стенді, регулювання.


Рекомендуємо вам діагностику й ремонт PLD секцій замовити онлайн в автосервісі ТОВ Diesel-Kyiv. Ми гарантуємо швидке виконання цих та інших робіт на високоякісному обладнанні із застосуванням інноваційних технологій. У разі необхідності заміни компонентів, ми запропонуємо вам запчастини від найкращих сучасних виробників. Ви отримаєте гарантію на результати виконаних нашими майстрами робіт. Переконатися в достовірності цих слів ви можете, ознайомившись з відгуками наших клієнтів, а також ділових партнерів.

2 перегляди0 коментарів
bottom of page