top of page

Відновлення життєвої сили: ремонт насос-форсунок на DieselKyiv

Оновлено: 4 бер.

Система подачі палива в дизельному двигуні має складну конструкцію, строгі вимоги до стану кожного компонента. Розрізняють три типи систем подачі палива до камери згорання — класична форсунка і паливна помпа високого тиску, система Common Rail та сучасні насос форсунки — діагностику та ремонт цього компоненту пропонує компанія DieselKyiv.


Чому варто замовити ремонт та відновлення насосів форсунок у DieselKyiv?

Компанія DieselKyiv не є посередником. Всі ремонтні роботи виконуються на основі власної технічної бази, на території авторемонтної майстерні. У розпорядженні працівників — склад запасних частин, де представлено широкий асортимент деталей для відновлення насос-форсунок.

Постійний доступ до запасних деталей дозволяє провести ремонт форсунки терміново та якісно.


Для діагностики та ремонту використовується обладнання від виробників зі світовим іменем. Обов'язковою умовою роботи компанії є закупівля запасних деталей лише в офіційних представників. Це дає змогу проводити ремонт максимально якісно, що підтверджується гарантією на виконані роботи терміном на 6 місяців.


Щоби провести всі роботи майстерно та оперативно, використовуються високоточні круглошліфувальні верстати, високоточні токарні верстати, фрезерні та плоскошліфувальні верстати.


Відновлення життєвої сили: ремонт насос-форсунок на DieselKyiv

Алгоритм виконання діагностики та ремонту насос-форсунок

На першому етапі насос форсунка очищується та ретельно миється в ультразвуковій ванній. Після цього виконується діагностика на відповідних вимірювальних стендах, згідно з вимогами виробника. За результатами діагностики спеціалісти компанії подають замовнику звіт, пропонують оптимальні шляхи розв'язання проблем.


На наступному етапі, після погодження з замовником, майстри компанії DieselKyiv виконують заміну пошкоджених деталей та відновлення насос-форсунок. Після закінчення ремонту відновлена насос-форсунка ще раз перевіряється на стенді, також замовнику надається новий код корекції (якщо він передбачений виробником).


Принцип роботи насос-форсунок

Традиційна система подачі дизельного палива відрізняється складною конструкцією, до якої входить, дорогий та громіздкий паливний насос високого тиску. Цей елемент подає паливо під постійним високим тиском, на форсунки.


Така система встановлювалась на двигуни старого взірця, одначе з 70х років 20 століття автомобільні інженери почали використовувати нову систему подачі палива.


Її основу становить компактний та ефективний компонент — насос форсунка. В перші роки її використання ремонт такого вузла вважався надскладним і виконувався лише в заводських умовах чи в майстерні з вартісним обладнанням.


Сьогодні відремонтувати, замінити зношені вузли насос-форсунки, в оперативні терміни, можуть майстри компанії DieselKyiv.


Головні плюси такої системи подачі палива полягають у тому, що нема потреби у використанні паливного насоса та магістралі високого тиску. Відповідно зникли проблеми, пов'язані з цими компонентами.


Проте насос-форсунка має важливі переваги перед класичною системою подачі палива: точніший розрахунок порції пального, ідеальне корегування часу подачі паливної суміші, екологічність, заощадження дизелю, плавна та тиха робота двигуна.


Ремонт насос-форсунок на DieselKyiv

Що може призвести до виходу з ладу насос-форсунки?

Серед очевидних причин, котрі призводять до необхідності проводити ремонт, спеціалісти називають:

  • неякісне дизельне паливо;

  • брудні фільтри, паливний бак;

  • нерегулярна перевірка насос-форсунок;

  • забруднені інжектори, нагар у камері згорання.


Ремонт насос-форсунки точно знадобиться, якщо ви стикнулися з понад одним з симптомів:

  • забагато диму у вихлопі;

  • підвищена витрата палива;

  • падіння потужності двигуна;

  • перебої в роботі на холостих оборотах;

  • складності пуску, незалежно від погоди.


Отримати повноцінну консультацію стосовно діагностики та ремонту насос-форсунок ви завжди зможете від консультантів компанії DieselKyiv.


3 перегляди0 коментарів
bottom of page